Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vi løser dine el-opgaver effektivt

Hos JJ El-Teknik er vi din lokale elektriker i Rødovre, med adskillige års erfaring i elbranchen. Vi har i mere end 13 år arbejdet på utallige projekter, og opnået stor ekspertise indenfor diverse elektriske installationer. Det gør os til det sikre valg, når du mangler en professionel elektriker i Rødovre, der kan løse din el-opgave hurtigt og effektivt, og samtidig levere et resultat i høj kvalitet.

Som din lokale elektriker i Rødovre kan vi løse enhver opgave inden for el-installationer, reparationer og vedligeholdelse. Vi laver blandt andet:

Vi løser hver eneste opgave med stor effektivitet og professionalisme. Som din professionelle elektriker i Rødovre garanterer vi kvalitetsresultater hver gang. Kontakt din lokale elektriker i Rødovre allerede i dag til en samtale om din opgave. Vi er også din elektriker i København.

Autoriseret elektriker i Rødovre med stor ekspertise

Hos JJ El-Teknik er vi stolte af den viden og ekspertise, vi har opbygget gennem mange års arbejde i branchen. Med stor ekspertise og et væld af kompetencer i baghånden, kan vi løse enhver el-opgave, stor som lille og uanset kompleksiteten. Vi er et sikkert valg, når du mangler en autoriseret elektriker i Rødovre.

Som autoriseret elektriker i Rødovre, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det betyder, at vi kun benytter os af materialer i høj kvalitet, for at sikre et holdbart resultat - derudover lytter vi naturligvis altid til dine specifikke ønsker og behov, og bistår gerne med kyndig vejledning og rådgivning. Det er vores garanti for kvalitetshåndværk.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din el-opgave? Vi hjælper alt lige fra private, virksomheder og boligforeninger. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe til din elektriker i Rødovre på telefon 93 88 31 25 eller sende os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også benytte dig af kontaktformularen her på siden.

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.