Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Kvalitetsbevidst elektriker i København

Er du på udkig efter en erfaren elektriker i København, der har fokus på kvalitet og den gode service? Hos JJ El-Teknik er vi din kvalitetsbevidste elektriker i København, med mere end 13 års erfaring i branchen. Vi skaber kvalitetsløsninger, der er præget af gode materialer og stor ekspertise. Det sikrer et holdbart og funktionelt resultat.

Hos JJ El-Teknik hjælper vi dig med dine el-opgaver. Uanset om du er en privatperson, virksomhed eller en boligforening, står vi klar til at tage os af din opgave. Som lokal elektriker i København kan vi hjælpe dig med alle opgaver inden for el-installationer, reparationer, vedligeholdelse og service.

Hvis du mangler en professionel elektriker i København, er vi et oplagt valg, der sørger for at løse din opgave effektivt, uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. Vi er desuden medlem af TEKNIQ, hvilket sikrer fuld gennemsigtighed, kvalitetssikring og garanti på udført arbejde. Ring gerne til os for en uforpligtende samtale om dine behov.

Vi har altid kunden i fokus

Når du benytter os som din foretrukne elektriker i København, får du ikke kun høj kvalitet og pålidelig service. Du får også en samarbejdspartner, der sætter dig i fokus, og forstår dine ønsker og behov. Vi forstår vigtigheden af at opretholde et godt samarbejde og opbygge en tillid - det sikrer optimale og professionelle resultater.

Vi vil altid rådgive og vejlede dig omkring forskellige løsninger for at sikre, at dine ønsker og krav indfries. Vi kan blandt andet vejlede om energioptimering, og hjælpe dig med at mindske dit energiforbrug og spare penge på din elregning.

Kontakt os til en samtale om din opgave

Vi er din professionelle og kvalitetsbevidste elektriker i København og Rødovre. Som autoriseret el-installatør sørger vi altid for at levere et professionelt og sikkert resultat, der vil holde mange år frem i tiden. Tøv ikke med at kontakte os, når du har en el-opgave, der skal løses. Vi kan hjælpe med alle opgaver, eksempelvis el-tjek, el-tavler, ladestandere, fejlfinding og meget mere. Du kan kontakte din elektriker i København på telefon 93 88 31 25 eller på e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.