Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Luft til luft varmepumpe

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Overvejer du at få installeret
luft-til-luft-varmepumpe?

Hos JJ El-Teknik ApS er vi KMO certificeret og kan derfor installere luft til luft varmepumper, samt udføre de el-tekniske installationer forbundet hermed. Vi står for:

  • Montering
  • Elektrisk installation
  • Service
  • Reparation og fejlfinding

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

Med en effektiv luft til luft varmepumpe er du sikret en effektiv og energibesparende løsning for opvarmning og køling af din bolig.

Løsningen er til dig, der går op i at være miljø- og energivenlig. Varmepumpen er et unikt alternativ til eksempelvis el-radiatoren, der bruger langt mere energi på at opvarme boligen. Desuden giver teknikken, hvis installeret korrekt, en meget høj besparelse året rundt ift. direkte elvarme.

Autoriseret el-installatør

Hos JJ El-Teknik ApS står vi klar til at hjælpe dig med installation af luft til luft varmepumpe.

Hvad angår miljøvenlige og energirigtige løsninger kan vi også installere:

Som autoriseret el-installatør skræddersyr vi altid vores løsninger til at matche netop din bolig. Vi ved, at du har et helt unikt behov, hvorfor vi indgår i tæt samarbejde inden installation udføres. Gennem en personlig samtale med dig finder vi frem til den helt rette løsning.

For os handler det ikke blot om at få installeret så mange anlæg som muligt med størst mulig fortjeneste. Vi går i dybden med hver opgave og lægger et ekstra fokus på detaljerne. Når du bestiller en løsning hos os, påtager vi ansvaret for at levere et tilfredsstillende resultat hos dig. Derfor gør vi en dyd ud af kvalitet og god service for at sikre et holdbart resultat.

Har du allerede en varmepumpe, der kræver udskiftning, reparation eller service? Så hjælper vi også gerne. Læs mere om vores reparation og fejlfinding.

Få installeret luft til luft varmepumpe i dag

Har du flere spørgsmål til os eller ønsker du allerede et tilbud? Så tag endelig fat i os. Vi er altid klar på at hjælpe dig for påbegyndelse af projektet. Kontakt JJ El-Teknik ApS på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 93 88 31 25 eller udfyld vores online kontaktformular her på siden.

Vi dækker alle dele af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

© Copyright 2020 - JJ El-teknik ApS - Fortvej 28C 2610 Rødovre