Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

JJ El-Teknik ApS står klar til at hjælpe dig som erhvervskunde. Vi skræddersyer løsninger der passer til netop jeres behov, uanset om I bare skal have lavet et eftersyn af jeres elektriske installationer, om I skal have renoveret ventilationsinstallationer i hele boligforeningen eller noget helt tredje.

Vi udfører alle typer elektrikeropgaver, blandt andet:

  • Ladestandere
  • Ydelser i bolig- og andelsforeninger
  • El-Renovering
  • Serviceaftaler

...Og meget mere.

Vi har mere end 13 års erfaring, og hjælper vores erhvervskunder i Storkøbenhavn og hele Nordsjælland uanset hvilken branche du er i.

Vælg en autoriseret elektriker

Erhvervsmål kræver løsninger der er komfortable, funktionelle og holdbare. Hvis elektronikken ikke spiller, kan det have store udfordringer og konsekvenser for jer. Det er vi klar over hos JJ El-Teknik. Derfor udfører vi vores arbejde med kirurgisk præcision og på et højt fagligt niveau.

Vi vil gerne gøre op med vores branches ry om at være uigennemsigtig og utroværdig, da alt for mange gennem tiden desværre har haft mindre gode oplevelser med en elektriker. Vi er fagligt stolte, og sætter en ære i at lave et ordentligt stykke arbejde, og så endda til en skarp pris.

Derudover betyder vores kunder meget for os, uanset om det er privat- eller erhvervskunder. En god kunderelation er alfa og omega, og vi sætter kommunikation og ærlighed meget højt. Succeskriteriet for vores arbejde er nemlig glade og tilfredse kunder.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Står I og mangler en autoriseret elektriker til erhverv, som er faglig stolt og kompetent, som sætter pris på god kundeservice og som er til at stole på hver gang? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til 93 88 31 25 og få et tilbud på jeres næste elektriske projekt. I kan også skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så svarer vi så hurtigt, vi kan. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.

© Copyright 2020 - JJ El-teknik ApS - Slotsherrensvej 234 3. 2610 Rødovre