Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

El-tjek

Bestil et el tjek af din bolig. Som erfaren og autoriseret elektriker i København kan vi tilbyde et grundigt eftersyn af dine elektriske installationer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Hvad er et el-tjek?

Et el-tjek er en grundig inspektion af de elektriske installationer i dit hjem, for at sikre at de er sikkerheds- og funktionsmæssige forsvarlige samt at de opfylder de gældende regler for elektriske installationer.

Efter et el-tjek vil du få udleveret en el-installationsrapport som dokumenterer tilstanden af dine elektriske installationer. Findes der fejl på installationen hjælper vi selvfølgelig gerne med at rette op på de fundne fejl.

Som autoriseret og erfaren el-installatør tilbyder vi el tjek af din bolig. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et el-tjek.

Hvorfor skal jeg have udført et el-tjek?

Et el-tjek bruges til at finde ulovlige elektriske installationer, som kan være til fare for din og andres sikkerhed. Det gælder både når det omhandler risikoen for elektrisk stød og udvikling af brand. Er dine elektriske installationer ulovlige er der stor risiko for, at din forsikring ikke vil dække i tilfælde af brand eller anden skade.

El tjek ved køb og salg
Det er ved køb og salg ikke et krav at have en el-installationsrapport for din bolig. Men ønsker du at ejerskifteforsikre dig, så du er dækket i tilfælde af evt. fejl og mangler ved at få udført et el-tjek og modtage en rapport som dokumentation til din forsikring.

Hvor længe gælder en el-installationsrapport?

En el-installationsrapport er gyldig i 1 år fra den dag el-tjekket blev udfærdiget. Gyldigheden på 1 år er sat for at sikre, at evt. ændringer på installationen dokumenteres ved næste el-tjek. Du skal derfor have foretaget et nyt el-tjek, hvis du efter 1 år eller mere, ønsker at sælge din bolig og tegne en ejerskifteforsikring.

Hos JJ El-Teknik er vi grundige og meget seriøse omkring tilstanden af dine el-installationer. Vi ved at det kan have store konsekvenser, hvis dårlige eller ulovlige installationer ikke opdages i tide.

Kontakt os derfor endelig, hvis du har spørgsmål eller hvis du mangler en dygtig og grundig elektriker til at udføre dit el tjek i København, Rødovre og Nordsjælland.

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.