Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vi er eksperter i belysning

Vi er specialister i belysningsløsninger til virksomheder.

Brug for belysning? Vi rådgiver dig professionelt

Når det drejer sig om belysning, er der et utal af forskellige løsninger at vælge mellem. Har man ikke den store forstand på belysning, kan markedet være en jungle at navigere i. JJ El-Teknik er din ekspert i belysning. Vi har adskillige års erfaring i at rådgive erhvervslivet omkring den helt rigtige løsning inden for belysning.

Vi rådgiver bredt inden for belysning, og har stor erfaring med alle typer virksomheder og lokaler. Vi har blandt andet stor erfaring i rådgivning og korrekt installation af belysning til:

  • Kontormiljøer - åbne såvel som lukkede
  • Store butikker og indkøbscentre
  • Mindre butikker, caféer og restauranter
  • Tandlægeklinikker
  • Opgange og kældre
  • Udendørsarealer
  • Og mange andre steder

Med stor ekspertise i belysning, kender vi alle de krav og regler, der er til lys på arbejdspladsen - vi rådgiver dig ud fra vores ekspertise, og ud fra Arbejdstilsynets fastsatte lovkrav. Det sikrer, at du får en optimal løsning, der samtidig er lovlig.

Vi sørger for korrekt installation indendørs og udendørs

Som autoriseret el-installatør kan vi naturligvis håndtere alle dine belysningsbehov - vi sørger for professionel vejledning og rådgivning, og står herefter for hele monteringen og el-installationerne. Vi kan også hjælpe dig, når du ønsker intelligent belysning.

Vi ved, hvad det kræver at levere et professionelt resultat, der kan holde mange år frem i tiden. Det gør os til et sikkert valg, når du enten ønsker rådgivning om belysning til virksomheden, ønsker at få monteret og installeret belysning, eller når du ønsker hele pakken.

Lad os tage en samtale om dine behov
Belysning handler ikke blot om lampen på skrivebordet eller lyset fra loftet. Det handler i højere grad om lysets styring, hvordan det spiller med rummets arkitektur og hvordan det komplementerer den samlede atmosfære i lokalet. Om du drømmer om avancerede lysstyringssystemer eller mere simpel og effektiv belysning, har vi kompetencerne til at realisere dine visioner. Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale. Vi kan træffes på telefon 93 88 31 25 eller på vores e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.