Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Reparation og fejlfinding 

Stor erfaring med fejlfinding på el og reparation af elektriske installationer

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Fejlfinding på el

Alle kan fra tid til anden opleve, at deres elektriske installationer pludselig stopper med at virke, som de ellers plejer at gøre. Det kan skyldes en direkte beskadigelse af kabler og brugsgenstande, men kan også skyldes løse forbindelser, som resultat af dårlige samlinger, rystelser omkring installationen eller komponenter der simpelthen bare lader livet efter mange års tjeneste.

Hos JJ El-Teknik har vi mere end 12 års erfaring med fejlfinding og reparation af elektriske installationer, både inden for bolig- og industrielle el-installationer. Vi kan fejlfinde på det meste, men vores typiske opgaver ligger inden for følgende områder:

  • Boliginstallationer
  • Dørtelefoner/Døranlæg
  • Intelligente installationer, KNX, IHC, DALI
  • Ventilationsanlæg, bolig og industri
  • Varmepumper

Vi ved at fejlfinding på disse defekte installationer nemt kan blive meget omfattende og dermed også meget dyrt, hvis ikke man besidder den nødvendige erfaring til hurtigt at kunne gennemskue hvad fejlen måtte skyldes.

Skulle du opleve problemer med en eller flere af ovenstående installationer, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig trygt igennem udbedring af din installation, og vi udfører også vagtudkald uden for normal åbningstid.

Som autoriseret og erfaren el-installatør tilbyder vi skræddersyede løsninger der passer til netop dit behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på fejlfinding af el i din bolig eller virksomhed.

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.