Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Renovering af el

Hos JJ El-Teknik hjælper vi gerne med dit kommende renoveringsprojekt. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, står vi klar med faglig ekspertise til rådgivning samt udskiftning af dine elektriske installationer.

Som elektrikere udfører vi en lang række opgaver med el renovering i hele Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Vi hjælper både private og virksomheder når behovet for renovering af el-installationer opstår.

Som autoriseret og erfaren el-installatør tilbyder vi skræddersyede løsninger der passer til netop dit behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på renovering af el i din bolig eller virksomhed.

Udskiftning af gamle installationer

Med tiden kan dine ældre installationer udgøre en direkte fare, da samlinger kan løsne sig og skabe dårlige forbindelser. Installationer med stofledninger udgør i særdeleshed en brandfare, da stoffet med tiden tørrer ud og efterlader kobberet blottet, hvilket kan skabe kortslutninger og gnister.

I takt med at der stilles stadig større krav til el-installationer, oplever mange boligejere at deres el-installationer med tiden bliver utilstrækkelige til at opfylde deres behov. Bor du i en bolig af ældre dato, kan det være du genkender problemet med for få eller dårligt placerede stikkontakter?

Pris på renovering af el-installationer

Vi tilbyder både en fast timepris på renovering af din el, samt et samlet tilbud ved større renoveringer. Uanset hvad vi aftaler, så er vores priser konkurrencedygtige og gennemsigtige.

Vi gør meget ud af god kommunikation og ærlighed, så du som kunde kan føle dig tryg, uanset omfanget af din el-opgave.

Vi har over 13 års erfaringer med renoveringsopgaver i private boliger, boligforeninger samt kontor- og erhvervslejemål. Vi ved derfor godt hvor vigtig kvalificeret vejledning er, både når det handler om overholdelse af gældende lovgivning, og for at kunne indfri de forventninger du har til dit projekt.

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.