Lovpligtig El attest? Er din el-tavle sikker og lovlig?
Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Er din el-tavle sikker og lovlig?

Det har siden 1. juli 2008 været lovpligtigt for alle danske boliger at være forsynet med fejlstrømsrelæ af typen HFI eller HPFI. Det betyder i praksis, at hvis din installation er beskyttet med et FI-relæ, er den ikke længere lovlig og relæet skal derfor udskiftes.

Fejlstrømsrelæet er vigtigt fordi det beskytter dig mod elektrisk stød ved bl.a. overgange på brugsgenstande og direkte kontakt med spændingsførende dele af installationen. Det er derfor meget vigtigt, at man jævnligt tester sit fejlstrømsrelæ, da metallet inde i relæet med tiden kan irre fast og ikke længere kan bryde ved en fejlstrøm.

Hvis du skal købe eller sælge bolig, vil et defekt eller manglende HFI/HPFI medfører en K3 bemærkning på din tilstandsrapport.

Træt af at skifte sikringer?

Ved at udskifte el-tavlen vil det være muligt at fjerne de gamle gruppeafbrydere med smeltesikringer og erstatte dem med nye automatsikringer, som ikke kræver udskiftning af sikringen i tilfælde af en kortslutning eller overbelastning.

Hos JJ El-Teknik hjælper vi dig gerne med at udskifte fejlstrømsafbrydere og el-tavler. Kontakt os derfor endelig hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp.

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-Teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.

© Copyright 2020 - JJ El-teknik ApS - Ved Rådhuset 35, 1. tv. 2610 Rødovre