Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Effektiv ladestander til din elbil

Som aut. el-installatør er vi eksperter i at montere ladestander til elbil. Vi hjælper både private og erhverv i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Bilindustrien er ved at blive vendt på hovedet. Det skyldes den stigende efterspørgsel på elbiler og et udbud, der har svært ved at følge med. Der kommer kun flere elbiler på vejene i Danmark og sågar udlandet, hvorfor det ikke er en dum idé at være på forkant.

Hvis du allerede kører elbil har du sikkert et godt indblik i de mange fordele ved den bæredygtige teknologi. Derudover er der en lang række gode årsager til at få sin helt egen ladestander. Hvad enten du er en erhvervsdrivende, som overvejer at få installeret ladestandere på parkeringspladsen eller privat husejer, som gerne vil have fri adgang til opladning i hjemmet.

Fordele ved sin egen ladestander

I takt med at behovet for ladestandere bliver større, vil det også øge værdien i samfundet. Det kan eksempelvis benyttes som et salgspunkt for jobsøgende eller kunder, at have adgang til ladestandere nær din virksomhed. Ligeledes kan det øge boligværdien af dit hus, at have monteret ladestander i garagen.

Du har sikkert selv stået i en situation, hvor det ikke var helt ligetil at finde en oplader til din elbil i det offentlige. Det er i hvert fald en af grundene til, at mange danskere ikke investerer i en elbil. En undersøgelse fra Rambøll og Yougov omkring E-mobilitet viser, at hele 55 pct. af danske elbilejere oplever at der er for få ladestandere på offentlige arealer. Med din egen private ladestander sikrer du, at din bil altid er klar til en længere køretur uden behov for opladning.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger for at montere ladestander til elbil hos dig? Så hiv endelig fat i JJ El-Teknik. Vi har mange års erfaring med en lang række el-installationer.

Ring på telefon tlf. 93 88 31 25, send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage lige straks. Vi ser frem til at høre fra dig!

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.