Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

BOLIG- OG
ANDELS-FORENINGER

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Er din bolig- eller andelsforening på udkig efter en ny samarbejdspartner til at varetage jeres tekniske installationer?

Så kan vi hos JJ El-Teknik tilbyde skræddersyede løsninger der passer til netop jeres behov.

Vi har inden for bolig- og andelsforeninger mangeårig erfaring med blandt andet:

  • Udskiftning af el-tavler
  • Døgnservice ved strømsvigt
  • El-Tjek i forbindelse med flytninger
  • Reparation af dørtelefon og antenneanlæg
  • Renovering og modernisering af el- og ventilationsinstallationer

Vi tilbyder fordelagtige priser ved faste servicepakker for foreninger, så kontakt os endelig hvis din forening mangler en samarbejdspartner til at tage hånd om jeres tekniske installationer.

Serviceaftale

Har du på et tidspunkt købt ny bil, så er du måske allerede bekendt med begrebet serviceaftale. Grundlæggende er en serviceaftale en kontraktmæssig aftale, som fastsætter prisen for en bestemt mængde arbejde, hvilket også bruges meget indenfor el- og ventilationsbranchen.

Hvorfor bør man have en serviceaftale?

Det bør man fordi elektriske installationer på samme måde som biler, af og til har behov for eftersyn og reparation. Ved at tegne en service aftale, skal du ikke længere bekymre dig om, hverken vedligehold eller drift af dine installationer, det klarer vi for dig. Samtidig bliver økonomien lettere at overskue, da du vil få en fast pris at forholde dig til.

En serviceaftale kan bl.a. omfatte udskiftning af lyskilder, efterspænding af tavler, samt periodisk kontrol af el-tavler. Den kan dog også inkludere services såsom, eftersyn af ventilationsanlæg og filtre, varmepumper samt reparation på diverse tekniske anlæg.

Er du en virksomhed eller institution, kan vi hos JJ El-Teknik tilbyde dig en skræddersyet serviceaftale, hvor intet står med småt. Vi vil igennem tæt dialog få kortlagt dine interval- og servicebehov, hvorefter vi kan fastsætte en pris.

Har du behov for en serviceaftale? Eller har du bare spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi vil hos JJ El-Teknik meget gerne hjælpe dig med din fremtidige service.

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.

© Copyright 2020 - JJ El-teknik ApS - Fortvej 28C 2610 Rødovre