Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Hos JJ El-Teknik ApS ved vi godt, at I som boligforening vil have en kompetent og serviceminded virksomhed, som står til rådighed, skulle der blive brug for det. Vi ved også at jeres opgaver kan variere utrolig meget og derfor, rent teknisk, kan favne bredt.

Jeres opgaver kan også til tider være af en hastende karakter, som kan forekomme både i dagtimer, samt aftener og weekender. 

Det stiller krav til jeres faste elektrikers evner og fleksibilitet, for at kunne imødekomme den variation af opgaver i måtte have, samt de krav I har til hvor hurtigt eller hvad tid på døgnet en given opgave skal løses.

Hos JJ El-Teknik ApS favner vi teknisk bredt og kan med sikkerhed garantere at vi kan varetage alle jeres el-opgaver indenfor følgende områder:

 • El-Tjek
 • Dørtelefonanlæg – Reparation og fejlfinding samt udskiftning eller etablering af nyt
 • Energirenovering – Udskiftning af gammelt opgangslys til nyt LED, samt sensorstyret løsninger
 • Renovering – Udskiftning af ejendommens gamle stofledninger og etablering af 400V 
 • Ladestandere – Sparring og rådgivning samt projektering og etablering af ladestandere til elbiler
 • Antenne og data anlæg
 • Døgnservice ved akutte situationer
 • Generelle el-opgaver – Lejlighedsrenovering, fejlfinding på installationer mv.

Denne udmelding kommer selvfølgelig ikke uden begrundelse, men på baggrund af de foreninger, hvor vi i forvejen allerede varetager de faste el-opgaver. Det inkluderer foreninger på bl.a. Østerbro, Frederiksberg og i Søborg.

Nedenfor ses en anmeldelse for en forening på Frederiksberg, hvor vi først udskiftede opgangsbelysningen og senere hen etablerede 400V i alle lejemålene med største tilfredshed.

Som boligforening skal man også kunne forvente service i særklasse, og vide at man er i trygge hænder og altid kan stole på priser og aftaler.

Hos JJ El-Teknik ApS kan vi garantere at tingene udføres som aftalt og til den aftalte pris. Vi arbejder ud fra faste aftaler som udarbejdes i samarbejde med jer, hvor vi kortlægger jeres behov og omfang. På denne måde får I faste timepriser på normale arbejdstimer, overarbejdstimer, døgnservice/udkald og evt. el-tjek. Hermed er alt fremlagt på forhånd, så der ikke er nogen overraskelser.

Større opgaver udføres som tilbud, så I som forening kender prisen på forhånd. Vi arbejder ud fra en tro om gennemsigtighed til gavn for begge parter.

Når vi siger service i særklasse er det selvfølgelig heller ikke uden grund. Vi arbejder virkelig hårdt for det gode håndværk og den ekstra service, så vores kunder føler sig specielle.

Det har udmundet sig i flere titler og nomineringer, herunder: 

 • Månedens håndværker - september 2020 - 3byggetilbud
 • Nomineret - Årets håndværker 2021 og 2022 – Anmeld håndværker 
 • Året Eliteelektriker – 2022 - 3byggetilbud

Så står jeres forening og kunne bruge en ny samarbejdspartner for jeres elektriske installationer, så kontakt os endelig på mail eller telefon.

Tag den første kontakt

Et tilbud fra JJ El-teknik ApS er altid 100 % uforpligtende.
Med fast base i Rødovre dækker vi hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland som autoriseret elektriker.