Skip to main content

Åbningstider: Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Om at arbejde i JJ El-Teknik

Hos JJ El-Teknik udmærker vi os gode el-arbejde og kundeservice. Men som kollega vil du opdage, at vi er et ungt og dynamisk team, hvor det gode kollegaskab er i fokus. Hos os er det vigtigt at vores kolleger er glade, så vel som vores kunder.

Ved at arbejde sammen med os bliver du altså en del af en virksomhed, hvor vi går op i vores håndværk. Vi er fagligt stolte og kvalitetsbevidste, og det afspejler sig også på vores brede kundeliste, hvor vi kommer ud, når behovet for en dygtig elektriker opstår, og derfor skal du kunne sætte dig ind i mange forskellige kunders behov. Uanset som vores arbejde tager os ud i private hjem eller til store erhvervskunder, er vi altid professionelle og grundige, så kunden kan få løst sit problem bedst muligt.

Da vi er en lille virksomhed, er det sociale naturligvis i fokus, og det er vores mål at alle skal være glade for, at gå på arbejde og have en hverdag man nyder at stå op til. Hos os er det vigtigt, at vi er trygge ved at tale sammen, og vi interesserer os for hinanden. Derfor er det ikke unormalt, at vi spiser middag sammen eller holder andre sociale arrangementer, der styrker holdånden og kollegaskabet. Det kan være alt fra fælles morgenmad eller fredagsbar til julefrokost eller havefest.

Kort sagt, hos JJ El-Teknik vil du ikke blot finde et job, men også muligheden for at udvikle dig og være en del af en virksomhed, der går op i både faglighed, kundeservice og godt kollegaskab. Så hvis du er passioneret omkring el-teknik og ønsker at være en del af en spændende og ambitiøst team, så er JJ El-Teknik det helt rette sted for dig!

Dygtig elektriker søges til JJ El-Teknik

JJ El-Teknik søger en dygtig elektriker til at blive en del af vores dynamiske team. Hos os vil du få mulighed for at indfri dit potentiale og arbejde med spændende og udfordrende opgaver.
Rødovre
37 timer
Erfaren elektriker

Arbejdsopgaver

  • Installering og vedligeholdelse af el-anlæg i både private hjem og hos erhvervskunder
  • Fejlfinding og reparation af el-anlæg
  • Udførelse af diverse el-opgaver, herunder installation af belysning, stikkontakter m.m.

Kvalifikationer

  • Uddannet elektriker med relevant erfaring
  • Du har en god teknisk forståelse og er kvalitetsbevidst i dit arbejde
  • Du er ansvarsbevidst og pålidelig
  • Du har gode samarbejdsevner og trives med at arbejde i et team

Vi tilbyder

  • En spændende og varieret hverdag med udfordrende opgaver
  • Mulighed for at udvikle dine færdigheder og kvalifikationer gennem kurser og uddannelse
  • Et dynamisk og ungt team med fokus på godt kollegaskab og kundeservice

Har du lyst til at blive en del af JJ El-Tekniks hold og arbejde sammen med os om at opfylde vores kunders behov? Så tøv ikke med at kontakte os!

Læg en ansøgning

Har du lyst til at indfri dit potentiale som elektriker? Så ring til os eller læg en ansøgning allerede i dag.

Vi kan altid bruge en dygtig elektriker mere i JJ El-Teknik, så længe du har modet til at give dig kast med en masse spændende opgaver.

Skal du være vores nye kollega?

Ring til os på +45 93 88 31 25 for at høre mere, eller send din ansøgning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.!